Zanimljivosti

Proljetni gurmanski vikendi

proljetni gurmanski vikendi brosura 1

Miris proljeća i svježine osjeća se i u šetnji gradskim ulicama kad proljetni lahor donese miris svježe opranog rublja razapetog poprijeko po strmim dubrovačkim ulicama, a ovog travnja za potpuni dojam proljeća devetnaest dubrovačkih restorana u staroj gradskoj jezgri i cijelom gradu priprema posebne jelovnike po pristupačnim cijenama i uz korištenje svježih namirnica.

Uz svježe kamenice najbolje upravo u proljetno vrijeme, chefovi dubrovačkih restorana ponudit će različite rižote, guste juhe, svježu ribu, mesna jela, prigodne slastice, a bit će pripremljene od mladog boba, šparoga, žućenice i drugog povrća. Restoran Abakus u Hotelu Excelsior, Eden, Gusta me, Porat – Hotel Hilton Imperial Dubrovnik, Kavana Teatar, Klarisa, Komin, Kopun, Mimoza, Nishta, Nostromo – Hotel Petka, Orsan, Otto, Poklisar,Pupo, Rozario, Sesame,Taj Mahal – Hotel Lero i Taj Mahal – Grad nude proljetne delicije u rasponu cijena od 70,00 do 160,00 kn, naravno ovisno o restoranu i o ponuđenom meniju.
Nakon ukusnog proljetnog obroka i čaše doborg vina, iskoristite lijepo proljetno vrijeme i prošetajte kamenim ulicama ili šetnicama uz more našeg grada. Uživajte u proljetnim delicijama travanjskih gastro – vikenda.

Pročitajte još

Prije 13 godina Dubrovnik posjetila glazbena ikona, legendarna Tina Turner

Dulist

PRIJE 22 GODINE Umrla počasna građanka Dubrovnika dr. Kathleen V. Wilkes.

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 2018. Umrla jedna od najvećih hrvatskih književnica 20. stoljeća, Dubrovkinja Vesna Krmpotić

Dulist