DuList IN

PROLJEĆE U KONAVLIMA Svi na predstavljanje nove staze ‘Ćiro’!

Proljece u Konavlima Ciro 6

Promotivnim predstavljanjem nove Pješačko-biciklističke staze „Ćiro“ nastavlja se program manifestacije „Proljeće u Konavlima“.


Na nekadašnjoj željezničkoj stanici u Mihanićima u nedjelju 10. svibnja s početkom u 11:30 sati, najprije će se kratko predstaviti koncept kojim je staza uređena i signalizirana, a njena daljnja revitalizacija i održavanje nastaviti će se i u budućnosti kroz nove projekte. Slijedi kratka šetnja stazom, a potom i prigodni domjenak; ručak u prirodi koji će pripremiti kuharski akademik Božo Lučić.
Ova avanturistička staza, uređena trasom nekadašnje željezničke pruge poznate i kao „štreka“, svakako će biti jedna od atraktivnijih na ovom području, označena smjerokazima i informativnim tablama od Vojskog dola do Karasovića.
Ponedjeljak 11. svibnja je predviđen za događaj “Konavle pune života“, gdje će konavoski agroturizmi i domaćinstva ugostiti gotovo tisuću učenika s dubrovačkog područja. Program započinje nastupom KUD-a Čilipi ispred crkve sv. Nikole u Čilipima u 9 sati. Nakon folklorne priredbe učenici će se rasporediti u grupama po konavoskim agroturizmima, na kojima će im domaćini prezentirati svoj rad i djelatnost te poslužiti zdravu seosku marendu.
Tijekom cijelog vikenda konavoski agroturizmi otvaraju svoja vrata, a domaćini Vas očekuju na ukupno 14 konavoskih agroturizama.
Program cijele manifestacije, pregled i kontakte agroturizama koji sudjeluju u danima otvorenih vrata možete vidjeti na internetskoj stranici Agroturizma Konavle.

Proljece u Konavlima Ciro  (1)
Dobrodošli, ljubav je na selu, proljeće je u Konavlima!

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist