GradUrednički izbor

PRITUŽBE NA DIREKTORA DOMOUPRAVE Gradonačelnik: Žale se jer moraju doći na posao! Mislio sam da se netko šali!

mato frankovic

Mislio sam da se netko šali kad sam pročitao e-mail u kojem se neimenovane osobe žale na direktora Domouprave. Ne mogu vjerovati da se neki zaposlenik žali kad mu direktor kaže da mora doći na posao. I ne samo to, nego ih direktor upozorava da se moraju javiti ako pođu s posla. Pa čekajte, što je to? – riječi su kojima je gradonačelnik Mato Franković prokomentirao e-mail, poslan njemu i nekim medijima, u kojem se zaposlenici ove gradske tvrtke anonimno žale na Pera Milkovića.
-Direktor ih poziva da na vrijeme dolaze na posao, poziva ih da ne odlaze s posla kad im padne napamet i poziva ih, zamislite, da kada odlaze na godišnji odmor svoj posao predaju nekome drugome kako stranke ne bi čekale. I na to se netko žali! Meni je zastrašujuća činjenica da je prije nekad Domouprava radila sa strankama do podne. A njena isključiva i jedina funkcija jest biti na raspolaganju predstavnicima stanara, od kojih ubire novce i da rješava njihova tekuća pitanja, a onda rade do podne. A što rade od podne do tri? Ništa! – rekao je dalje gradonačelnik.
Dao je punu podršku direktoru ove tvrtke Peru Milkoviću koji je ‘odlučio uvesti reda i Domoupravu okrenuti ka korisnicima’.
-Nisam znao da postoji takva situacija: Pošao sam ja s posla, pa ću doći sutra možda, a ako ne dođem, eto nisam došao… Mora biti reda – naglasio je dalje Franković te istaknuo kako ti djelatnici dobivaju plaće od svih onih koji plaćaju Domoupravu.
-Očekujemo od njih da rade non stop, a ne do podne. Od njih očekujemo uslugu, jer to plaćamo. Ako nam neće dati uslugu, imaju drugi koji iste poslove obavljaju – zaključio je te još jednom dodao: I dalje mislim da se radi o nekoj šali.

Pročitajte još

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

(FOTO) MATO FRANKOVIĆ Rečeno – napravljeno! Krenulo ispumpavanje ‘bazena’, sutra košnja i održavanje površina!

Dulist