Aktualno

PRISTUPNE CESTE PELJEŠKOM MOSTU Počelo probijanje tunela Debeli brijeg

Ministar mora, prometa i infrastrukture Olg Butković objavio je na Facebooku kako se radovi na pristupnim cestama Pelješkom mostu nastavljaju po planu bez obzira na situaciju s pandemijom koronavirusa.
-Danas je izvršeno miniranje u tunelu Debeli Brijeg koji će biti dugačak 2,5 km. Radi se o jednom od od četiri tunela koja će se izgraditi na Pelješcu u sklopu projekta cestovnog povezivanja južne Dalmacije – naveo je ministar.

Radove izvodi zajednica ponuditelja koju čine Strabag AG i Strabag d.o.o., a koja je u posao uvedena sredinom studenog prošle godine. Riječ je o izgradnji pristupne ceste za Pelješki most na dionici Duboka – Sparagovići/Zaradeže. Primopredajom tehničke dokumentacije, dostavom imenovanja i otvaranjem građevinskog dnevnika službeno je započela izgradnja ove dionice duge 12,04 kilometara, pisali smo u studenom prošle godine.

Foto: Facebook/Oleg Butković

Pročitajte još

OSVANULI PROMETNI ZNAKOVI Kamperima zabranjeno skretanje za Bosanku!

Dulist

[FOTO] ZAVRŠNA FAZA RADOVA Škola u Ulici Ilije Sarake gotova do kraja godine

Dulist

Što vas sve očekuje u Noći istraživača?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija