DuList IN

Prijavite se na besplatne radionice produkcije podcasta u CDMO!

cdmo podcast

Centar za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik najavljuje besplatne radionice podcasta u organizaciji Audiovizualnog centra Dubrovnik (AVCD) koje će se održavati idućeg tjedna od 14. do 18. listopada svakog popodneva od 17 do 19 sati u CDMO Luka Gruž (poviše kolodvora).

Tehnike snimanja, editiranja i korištenja modernih audiovizualnih tehnologija bit će tema, a svi zainteresirani će saznati osnove produkcije koje su danas dostupne od mobilnih uređaja pa sve do velikih ekrana. Voditelj radionice je producent Žarko Dragojević, a na pojedinim satovima pridružit će mu se i fotograf / snimatelj / montažer Marijan Marinović. Jedan od projekata na kojemu su zajednički surađivali bio je Podcast Oko koji je pokrenut tijekom 2020. godine.

Banner 300x250 DU 1

Radionice su ostvarene u suradnji AVCD-a sa Sveučilištem u Dubrovniku (Fakultet za medije i odnose s javnošću) i s Pomorsko-tehničkom školom Dubrovnik. Dio profesora i učenika su uključeni u program Erasmus dana i naslonjeni na projekt #GRIN – zeleno je in. Prijave su dostupne na e-mail: cdmo.dubrovnik@gmail.com, a preporučena dob je od 15 godina bez gornje granice polaznika. Projekt CDMOD 2024. programski je ostvaren uz potporu Grada Dubrovnik.

Pročitajte još

[FOTO] Opća Opasnost na Street Food Festivalu FOODravanje

Dulist

TALIJANSKA ZVIJEZDA ZA DOČEK NA STRADUNU Nije Eros nego – Zucchero!

Dulist

NOVI KINO TJEDAN Film koji se snimao u Trstenome i Kuparima od četvrtka u Slobodi

Dulist