Sport

PREMIJERNO NA REGATI Orsanovom Outsideru druga etapa Južnodalmatinske

outsider orsan

Orsanov Outsider kormilara Vedrana Kosovića osvojio je drugu etapu 41. Južnodalmatinske regate. Ova regatna jurilica inače je prinova u JK Orsanu. Sredinom srpnja Ženevsko jezero i Švicarsku Outsider je zamijenio za Dubrovnik i JK Orsan, a upravo je premijerno zaplovio na ovoj regati.

-Mi smo pobjedili već prije same regate zbog toga što smo uspjeli sastaviti novi brod i napraviti sve da Outsider bude spreman za jedrenje. Posla je bilo zaista puno i još ga ima. Prvi dojmovi su fantastični, Outsider je fenomenalna jedrilica – napisali su na svojoj Facebook stranici iz ekipe Windfuckersa ususret regati.

Druga u poretku druge etape je Mareus 3 kormilara Denisa Stanojevića Čućija iz JK Labud, a treći je Orsanov Dubrovnik Aleca Cvinara. Ekipa Orsanove Stravaganze koja je proteklog petka svojila prvu etapu regate ove je subote kroz cilj prošla četvrta.

-Situacija se zakomplicirala!!! Unatoč odličnom startu i vodstvu kroz većinu regate kroz cilj smo prošli četvrti! Pred ciljem nas je prošao Outsider, Full Pelt i Dubrovnik usprkos ljutoj borbi! Mi, Outsider i Full Pelt imamo po 5 negativnih bodova pa o sutrašnjem plasmanu ovisi pobjeda za sva tri broda. Danas manji tehnički problemi, pucanje floka i majka priroda protiv nas. Sutra nema izlika, samo prvo mjesto igra! – osvrnula se ekipa Stravaganze na svojoj Facebook stranici na današnji rezultat.

Foto: Facebook/Windfuckers, Marijan Pamuklić

Pročitajte još

KONAVLE OPEN Međunarodni bridž turnir u Pridvorju

Dulist

Hrvatska reprezentativka Tihana Stojsavljević pojačanje Raguse!

Dulist

2. KOLO OLIMPIJSKOG TURNIRA Italija porazila Barakude

Dulist