Crna kronika

POTVRDIO DORH Banožić je pretjecao kamion i direktno se sudario s kombijem!

Ministar Banozic izjava 4

Zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru Biljana Luburić dala je izjavu o prometnoj nesreći s poginulom osobom u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić.

Rekla je da je Banožić pretjecao teretno vozilo, a prethodno se nije uvjerio da to može učiniti s obzirom na vremenske uvjete i stanje na cesti. Došlo je do direktnog sudara s kombijem koji je dolazio iz suprotnog smjera. Sve ostale okolnosti nesreće se utvrđuju, obavljeno je premilimanrno vještačenje i slijedi daljnja istraga nakon koje će se znati i kvalifikacija ove nesreće. Ministar je ispitan na prisutnost alkohola, ali zasad nema službenih rezultata tog ispitivanja.

U ovom trenutku Luburić nije mogla reći kojom brzinom je vozio ministar Banožić.

Zamjenik ravnatelja KBC-a Osijek rekao je da je ministar Banožić na intenzivnoj i da mu u ovom trenutku nije ugrožen život.

Banner 300x250 DU 1

-Pri svijesti je, ali ne potpuno. Ima ozljede mozga, prsnog koša, trbuha, ekstremiteta, rekao je. Kaže i kako ga vjerojatno neće prevoziti u bolnicu u Zagreb te da nema znakove unutarnjeg krvarenja.

-On se trenutno ne sjeća događaja. Njegovo stanje svijesti nije potpuno stanje svijesti. Ne sjeća se nesreće, ali to je uobičajeno u ovakvom stanju. Ako stanje ostane ovako kako je, ne bi trebalo biti trajnih posljedica, rekli su iz bolnice, a prenosi Jutarnji. 

Pročitajte još

PROMETNA NESREĆA NA BATAHOVINI Dvije osobe ozlijeđene

Dulist

DOBIO 15 GODINA ZATVORA Trener iz Rusije seksualno zlostavljao 14 tinejdžera u nekoliko hrvatskih klubova

Dulist

DORH traži strožu kaznu za Klevisu Ymeri jer je skrivila smrt dvije mlade osobe

Dulist