Crna kronika

Policijski službenici PP Ston u jednom danu razriješili krađu skupocjenih bicikli

policija ilustracija 6

U Policijskoj postaji Ston, 21. srpnja, 48-godišnjak prijavio je krađu skupocjenog bicikla, vrijednosti osam tisuća eura, na području Vignja. Istog dana policijski službenici izašli su na teren te pronašli ukradeni bicikl i počinitelja krađe.
-Pretragom terena, bicikl je uočen rastavljen u vozilu beogradskih nacionalnih oznaka, a osim spomenutog bicikla u vozilu je uočen još jedan rastavljeni električni bicikl čija krađa nije prijavljena policiji, međutim policija je utvrdila da je bicikl vlasništvo 46-godišnje državljanke Poljske te da je otuđen iz dvorišta apartmana u Kućištu u kojem je turistički boravila, a čija je vrijednost oko četiri tisuće eura.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je oba bicikla otuđio 55-godišnji državljanin Srbije koji je na poluotok Pelješac došao u turistički posjet – priopćili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske županije.
Otuđeni bicikli vraćeni su vlasnicima, a osumnjičeni 55-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Podnesena kaznena prijava protiv dvojice muškaraca za smrt na gradilištu

Dulist

PUNE RUKE POSLA Tijekom proteklog tjedna policija zabilježila niz prometnih prekršaja

Dulist

‘NAPUHAO’ 1,91 PROMILA Kažnjen s 1350 tisuća eura i tromjesečnom zabranom upravljanja vozila

Dulist