Crna kronika

Policija o teškoj prometnoj nesreći na području Komina

ilustracija prometna policija

Na državnoj cesti D-8, na području Komina, u nedjelju 3, srpnja oko 10:35 sati, dogodila se teška prometna nesreća. Sudar između vozila pulskih i njemačkih registracijskih oznaka rezultirao je težim ozljedama jedne putnice, te lakšim dviju vozačica.

Prema izvješću iz PU Dubrovačko-neretvanske, 25-godišnja američka državljanka, vozeći osobno vozilo s pulskim registracijskim oznakama, započela je pretjecanje vozila ispred sebe. Nažalost, krivo je procijenila situaciju i udarila u vozilo njemačkih registracijskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera.

Sudar je bio toliko snažan da je vozilo s pulskim registracijskim oznakama sletjelo u odvodni kanal i udarilo u rasvjetni stup, dok se drugo vozilo rotiralo, ali ostalo na kolniku.

24-godišnja putnica iz vozila s pulskim registracijskim oznakama je zadobila teže tjelesne ozljede. Nakon pružene hitne medicinske pomoći, prevezena je u splitsku bolnicu, gdje je zadržana radi daljnjeg liječenja. Srećom, obje vozačice su prošle s lakšim ozljedama.

Ova nesreća još jednom podsjeća na važnost pažljive vožnje i odgovornog ponašanja u prometu.

 

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist