Aktualno

POLICIJA O MJERAMA ZA SUMMIT U srijedu ne koristite svoja vozila, osim ako nije neophodno

mjere sigurnosti pompeo 3

O posebnim mjerama osiguranja koje će biti na snazi u srijedu, 9. listopada zbog održavanja summita potpore Ukrajini, a na kojega u Dubrovnik dolazi i ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski, oglasila se i Policijska uprava dubrovačko-neretvanska. Apeliraju, naime, na građane da se koriste svoja vozila ako to nije nužno.
-Tijekom održavanja Summita Ukrajina – Jugoistočna Europa, koji se održava u srijedu, 9. listopada u Dubrovniku, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u suradnji s Ravnateljstvom policije provoditi će posebne mjere osiguranja.
Obavještavamo građane da će u srijedu 9. listopada dolaziti do privremenih zastoja na prometnicama od Zračne luke Ruđer Bošković do hotela smještaja stranih delegacija koje će prisustvovati navedenim skupovima kao i u zoni stare gradske jezgre.
Policija će voditi računa da se promet najavljenih datuma odvija sa što manje zastoja i čekanja za građane kao i da se što manje utječe na odvijanje ostalih aktivnosti i događaja u gradu.
Zbog očekivanih gužvi u prometu ovim putem želimo zamoliti građane da u srijedu 9. listopada ne koriste svoja vozila, osim ako im to nije neophodno. Ovim putem građane također molimo za razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja u prometu te ih ujedno pozivamo da poštuju upute policijskih službenika na terenu – ističu iz PU DN.

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

Kako ikome padne na pamet u Dubrovniku organizirati ovako visokorizični summit?

Dulist

DOBRO IM DOŠO SUMMIT Turistička i Gimnazija u srijedu bez nastave

Dulist

U srijedu smo pod opsadom! Pročitajte koje su ulice zatvorene, a gdje se neće moći parkirati

Dulist