Sport

PODRŽITE IH VEČERAS KK Dubrovnik se želi vratiti na pobjedničke staze

kk dubrovnik 21

Košarkaši Dubrovnika danas dočekuju Cedevitu junior iz Zagreba u Gospinom polju od 16 sati u sklopu 25. kola FAVBET Premijer lige objavili su iz košarkaškog kluba Dubrovnik.

– Nakon izgubljene utakmice u Zagrebu od Dinama, želimo se vratiti na pobjedničke staze. Cedevita junior je jedna vrlo dobra ekipa, što i njihov rezultat pokazuje. Morat ćemo od početka ući energetski snažno. Zna se da smo na domaćem terenu težak zadatak svakome, pogotovo uz našu publiku. Kako bi dobili ovakvu utakmicu moramo biti koncentrirani svih 40 minuta, pridržavati se dogovora, svesti greške na minimum i tek onda možemo očekivati nova dva boda na domaćem terenu – rekao je košarkaš Dubrovnika Tomislav Cvitković uz što su objavljuju iz kluba kako je cilj dohvatiti što bolju poziciju uoči doigravanja.

– Zakuhava se treći krug u najvećem rangu te podsjećamo kako prvih osam ide u četvrtfinalno doigravanje. Dubrovnik je trenutno sedmi s omjerom 11 pobjeda i 13 poraza, dok su Zagrepčani trenutno peti s omjerom 16 pobjeda i osam poraza, ali i utakmicom manje od četvrtog Dinama.

Foto: KK Dubrovnik

 

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist