Sport

‘PING PONG’ LIGA Najbolji parovi po ekipama Ujedinjeno Konavle, Montovjerna i Marinkolor

Stolni tenis ilustracija

Nakon šestog kola 46. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu 2023/24., ekipa Marinkolor s osvojenih 12 bodova nalazi se na prvom mjestu, Ujedinjeno Konavle i Soul caffe na drugom i trećem s osvojenih 11 bodova. Najbolji pojedinci nakon 6. kola su Marko Venier (Marinkolor), Joško Martinović (Marinkolor) i Marijo Obrovac (Marinkolor). Najbolji parovi nakon 5. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Damir Gleđ / Dario Petković (Montovjerna) i Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Ujedinjeno Konavle). Najbolji parovi po ekipama nakon 6. kola su Ujedinjeno Konavle, Montovjerna i Marinkolor.

Utakmica između ekipa M3D i Nobody nije odigrana jer je ekipa Nobody odustala od natjecanja u ovom prvenstvu, stoga je ekipa M3D dobila utakmicu bez igre 7:0.

Ekipa Ujedinjeno Konavle pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Ujedinjeno Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Vlaho Car, Pepo Deranja i Ilija Stipić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Vlaho Car i Vedran Đurđević. U poraženoj ekipi, Robert Kralj ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Konavljanin rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Marko Venier i Joško Martinović ostvarili su isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Montovjerna rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Šarić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Pavle Radonić i Milo Stražičić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za ekipu Montovjerna donijeli su Damir Gleđ i Filip Mikulić. U poraženoj ekipi, Filip Mikulić je ostvario dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta. Utakmica je bila izuzetno uzbudljiva i zanimljiva, igralo se 27 setova pri čemu su dvije utakmice bile sa 5 setova. Nakon šest partija bio je rezultat 3:3 tako da je zadnja partija u meču odlučila pobjednika.

Ekipa Lapad kolor pobijedila je ekipu Srđ rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Luka Kulaš (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Dora Pamuklić ostvarila je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Luka Kulaš i Franko Torić. U poraženoj ekipi, Siniša Desnica je ostvario dvije pojedinačne pobjede uz četiri izgubljena seta dok je Milan Rezo ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Utakmica je bila izuzetno uzbudljiva i zanimljiva, igralo se rekordno velikim brojem setova, ukupno 31, pri čemu su četiri susreta bila u pet setova pri čemu je svaka ekipa dobila po dva.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist