Politika

Petrov kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije

most bozo petrov109

Predsjednik MOST-a Božo Petrov kandidat je za dubrovačko-neretvanskog župana.

-Kandidiram se za župana Dubrovačko-neretvanske županije! Podrži me i podijeli – napisao je kratko Petrov na službenoj stranici na Facebooku te time potvrdio ono o čemu se već dugo ‘šuška’.

Spreman nositi sankcije
Bit ću posebno aktivan za vrijeme ove kampanje – rekao je Petrov u Dnevniku Nove TV. Siguran je u kandidaturu, kaže, ne iz ‘politikanskih razloga’, već zato što voli svoj kraj i nakon toliko ‘životnog političkog iskustva i rezultata rada’ vjeruje da se može uspješnije. Rekao je da zna da se može uspješnije organizirati zdravstvena skrb za stanovnike županije, a ne da odlaze u druge županije po pomoć. Na izborima se nadaju pobjedi. Ako MOST podbaci na izborima, spreman je snositi sankcije.

-Ja sam uvijek spreman, ja sam uvijek ponudio svoju odgovornost, to je najmanji problem, ali ja ne vjerujem da će MOST podbaciti iz razloga što imamo odlične kandidate – govori Petrov.

Odgođeno predstavljanje
Podsjetimo, kandidat MOST-a za dubrovačko-neretvanskog župana trebao je biti predstavljen sredinom veljače. Ime župana nije otkriveno, a Petrov je tada istaknuo da su odlučili odgoditi predstavljanje kandidata jer im je bilo ‘bitno čuti još jednom članove’.

-Vidimo da se digla poprilična prašina oko toga tko će biti kandidat župana. Brojni tekstovi govore da ću sam biti. Mislim da je važno čuti same članove – rekao je tada čelnik MOST-a. Sada, skoro mjesec dana nakon, potvrđeno je kako će Petrov biti u utrci za čelno mjesto Dubrovačko-neretvanske županije.

 

petrov00

Pročitajte još

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist

UNUTARSTRANAČKI IZBORI U HDZ-u Plenković ispunio građansku dužnost

Dulist