Aktualno

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

pavela nagrada

Policijski službenik i voditelj dubrovačke udruge Sigurnost u prometu Denis Pavela dobitnik je Hrvatske velike nagrade sigurnosti.
Pavela je nagradu za inicijativu godine u kategoriji društvene odgovornosti. Riječ je o projektu ‘Nakon škole – autoškola’ kojom je mladima bez roditeljske skrbi omogućeno polaganje vozačkog ispita i snalaženje u vožnji. Projekt su provele autoškole s područja grada Dubrovnika, koje su donirale vozačke tečajeve za mlade korisnike, u suradnji sa spomenutom udrugom.
-Kada budete nagrađeni nagradom Sabora RH za promicanje prava djeteta neopisiv je osjećaj, ali kada budete nagrađeni Velikom nagradom Hrvatske sigurnosti, nagradom struke i to od žirija u kojem sjedi prof.dr.sc. Vlatko Cvrtila, rektor Sveučilišta VERN Zagreb, dr.sc. Krunoslav Borovec, dekan Visoke policijske škole u Zagrebu, izv.prof.dr.sc. Božo Skoko, Fakultet političkih znanost onda je to kruna karijere! Hvala im što su prepoznali trud i rad, a najviše mojoj obitelji i iskrenim prijateljima – poručio je Pavela nakon uručenja nagrade dodavši kako je ovo nagrada i njegovom gradu Dubrovniku.
Nagradu je 2010. ustanovila Hrvatska udruga menadžera sigurnosti s ciljem odavanja priznanja pojedincima, tvrtkama, institucijama, lokalnoj zajednici, svima koji daju značajan doprinos ostvarivanju i razvoju sigurnosti Hrvatske. Dobitnicima se uručuje statua dizajnirana u obliku isprepletenih prstena, koju je dizajnirala Kristina Gračan, a simbolizira povezanost, jedinstvo i sigurnost.
Isprepleteni prsteni u logu Hrvatske velike nagrade sigurnosti simboliziraju zaštićeni prostor, a jedan zlatni ring je pojedinac u sustavu koji doprinosi cjelovitoj sigurnosti.
Dobitnike nagrada izabrao je žiri u sastavu prof.dr. Vlatko Cvrtila, predsjednik žirija i rektor Sveučilišta VERN Zagreb, Alen Ostojić, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, Krunoslav Borovec, dekan Visoke policijske škole u Zagrebu, Valentina Kranželić sa Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu, Božo Skoko sa Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i novinarka Ana Raić Knežević.

Pročitajte još

MASOVNI TEHNOLOŠKI KVAR I naša zračna luka osjeća posljedice!

Dulist

[FOTO] Franković: Mislim da je dobro da plaža u Uvali Lapad ima svog koncesionara

Dulist

Atletska staza prijavljena na financiranje iz EU fondova

Dulist