Aktualno

Pasko Tomaš dobio koncesiju za prvi dubrovački digitalni radio

Pasko Tomas 1

Pasko Tomaš je dobio koncesiju za prvi dubrovački digitalni radio na 20 godina. Naime, nakon što je objavio kako odlazi s Dubrovačke televizije, pobudio je glasine tko će ga zamijeniti na mjestu operativnog direkora, ali i otvorio pitanja u kojem će poslovnom smjeru dalje nastaviti. Sada je dao odgovor na pitanje čime će se dalje baviti.

Njegov status prenosimo u cijelosti.

‘Dragi moji ljudi, koliko je turbulentan moj jučerašnji dan bio pojma nemate. Uporno se postavlja pitanje gdje ću i što ću nakon DUTV-a. To je sasvim opravdano. Znam da bi me mnogi htjeli vidjeti gladnog, žednog i bez posla, kako šurujem s pojedincima, ali taj film neće gledati. Imam ja svoje ja koje nikada neću prodati ni pokleknuti. Sto puta sam rekao: nisam naučio hodati da bi sad pred nekim prolaznim ljudima puzao.

Stoga vas želim izvijestiti da sam upravo dobio koncesiju za prvi dubrovački digitalni radio i da krećem stvarati svoje medije baš onakve kakvim mislim da trebaju biti. Jedini sam se javio na natječaj, ispunio sve uvjete i dobio koncesiju na 20 godina. Bit će to zanimljivih 20 godina.

To bi značilo da ćete moj glas i ubuduće moći slušati u svakom domu, u svakom autu i na svakom mobitelu. Nikad nisam odustajao od ispravnih ciljeva i namjera i osjećam poziv da je to jedini ispravni put. Slušamo se, gledamo i čitamo i nakon DUTV-a. Jače nego ikada!

Pročitajte još

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist