Zanimljivosti

OKLADA NA AMERIČKOM CBS-u Voditelji odjeveni u kockice, iskazali poštovanje prema Hrvatskoj i Modriću

OKLADA NA AMERICKOM CBS u Voditelji odjeveni u kockice iskazali postovanje prema Hrvatskoj i Luki Modricu Twitter

Producent američke TV kuće CBS osmislio je okladu, a kao rezultat izgubljene oklade voditelji su emisiju morali voditi u hrvatskim dresovima, piše Index.

Susannah Collins, Nico Cantor, Charlie Davies i Alexis Guerreros morali su prognozirati što će se dogoditi u finalu Lige prvaka u Istanbulu u kojem je Manchester City s 1:0 srušio Inter i osvojio prvi naslov prvaka Europe u klupskoj povijesti.

– Naš šef Pete Radovich ponudio nam je tisuću dolara za oklade uoči finala Lige prvaka. Onaj tko bi najviše toga pogodio, dobio bi nagradu od Petea. Naša kladionica završila je prošli tjedan. Bili smo katastrofalni, svi smo promašili. Za kaznu, jer je Pete Radovich ponosni Hrvat, moramo nositi dresove hrvatske reprezentacije – objasnila je Susannah tijekom emisije.

Cantor je čak rekao na hrvatskome da je izgubio okladu, a među ostalim je o Hrvatskoj naveo da ima ogromno poštovanje prema zemlji koja ima oko 3 milijuna ljudi, a ponovno je u finali Lige prvaka. Guerreros je rekao da je veliki obožavatelj Luke Modrića.

Foto: CBS Sports Golazo Twitter screenshot

Pročitajte još

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

LOKRUM – naša oaza mira!

Dulist

Novi zanimljivi tjedan u CDMO-u!

Dulist