Aktualno

OD 27. SRPNJA Air Baltic uvodi letove na liniji Riga-Dubrovnik dva puta tjedno

aerodrom zld060

Nacionalni prijevoznik Latvije izvršio je operativne promjene na svojim sezonskim linijama prema Hrvatskoj. Dugogodišnja sezonska linija Riga – Rijeka, koja je uglavnom prometovala dva puta tjedno, ove će godine prometovati svega jednom tjedno u razdoblju od 29. srpnja do 16. rujna, piše Croatian Aviation.

Air Baltic je također najavio uvođenje linije Vilnius – Rijeka, koja je originalno trebala prometovati dva puta tjedno, no ta je linija ukinuta zbog situacije s pandemijom COVID-19.

Linija Riga – Split prometovat će od 29. lipnja jednom tjedno, a od 31. srpnja uvodi se i drugi tjedni let. Originalni plan ove aviokompanije bio je letjeti na liniji Riga – Split tri puta tjedno no broj tjednih polazaka reduciran je sukladno potražnji.

Linija Riga – Dubrovnik prometovat će od 27. srpnja dva puta tjedno, na ovoj liniji nije došlo do smanjenja kapaciteta i tjednih polazaka, ali je zato početak prometovanja odgođen za sami kraj srpnja.

Linija Vilnius – Dubrovnik koja je ove godine trebala prvi puta prometovati (baš kao i linija Vilnius – Rijeka) u potpunosti je ukinuta za ovu ljetnu sezonu. Originalno su bila planirana dva tjedna leta na ovoj liniji.

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist