Aktualno

Obiteljski centar preselio u TUP

tup006

Obiteljski centar preselio se na novu adresu. Kako javljaju, sad ih možete pronaći u zgradi TUP-a, ulaz iz ulice Svetoga Križa, kućni broj 3.

-Obiteljski centar je javna ustanova koja se bavi preventivnim i savjetodavnim radom te se kod nas možete uključiti u savjetovanje vezano za sve poteškoće koje se tiču roditeljstva, odgoja te partnerske ili obiteljske komunikacije. U savjetovanje se također mogu uključiti i djeca i mladi s poteškoćama vezano za mentalno zdravlje ili probleme u ponašanju te na taj način razvijati sliku o sebi te vlastite komunikacijske i socijalne vještine. Preseljenjem na novu adresu željeli smo unaprijediti naš rad te vam omogućiti lakši pristup našim uslugama i podršci. Nova lokacija nam pruža mogućnost da budemo još bliže vama i vašim potrebama – ističu iz Obiteljskog centra, Područne službe dubrovačko-neretvanske.

-Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem naše email adrese: oc-dubrovnik@obiteljski.hr. Radujemo se što ćemo vam pružiti kvalitetnu podršku na našoj novoj lokaciji. Hvala vam na povjerenju koje ste nam dosad pružili i radujemo se daljnjoj suradnji – zaključuju.

 

Pročitajte još

MASOVNI TEHNOLOŠKI KVAR I naša zračna luka osjeća posljedice!

Dulist

[FOTO] Franković: Mislim da je dobro da plaža u Uvali Lapad ima svog koncesionara

Dulist

Atletska staza prijavljena na financiranje iz EU fondova

Dulist