Županija

OBITELJ GLUMAC SRETNA Našli smo asistenticu našoj Boženi! Veliko hvala dobra čeljadi na pomoći!

bozena glumac

Obitelj Glumac iz Slanoga, kako smo pisali prije par dana te se pridružili njihovoj molbi za pomoć, bila je šokirana i tužna kad su dobili informaciju da njihova Božena, koja je autistična djevojčica, nema asistenta za nastavu.
-A lijepo smo je pripremili za školu i krenuli u ponedjeljak u peti razred. I ona se sama veselila i u razredu je dobra bila da bi tek u školi saznali da ona doista nema asistenta – napisao je njen otac Marijo Glumac na svom Facebook profilu prošli tjedan, nesretan jer mu kćer sedam dana nije mogla ići u školu. Na sreću njegov apel brzo se proširio i stvar se rješila!

-Našli smo asistenticu našoj Boženi stoga ovim putem želimo vam svima rijet jedno veliko hvala, veliko hvala svim našim dragim prijateljima i prijateljicama koji su pripomogli podijelivši moju objavu od neki dan, mojoj braći u Udruzi Tata je Tata, dragim mamama iz udruge Mama je Mama, Du Listu, doista puno vas je da bi svakome ponaosob zahvaljivao stoga svima vama dobra čeljadi od srca jedno veliko hvala! Obitelj Glumac – napisao je na svom Facebook profilu Boženin tata Marijo Glumac.

Mi preslatkoj, dragoj Boženi želimo puno veselja i uspjeha u školi i životu!

Pročitajte još

Ljepote županije na najvažnijem francuskom sajmu putovanja i turizma

Dulist

More nije zahladilo, 26 je stupnjeva, zato iskoristite!

Dulist

Most Bistrina preimenovan u Most hrvatskih branitelja

Dulist