Stavi na javno

[NOVO] STAVI NA JAVNO: Pavo Jančić novi kolumnist DuLista

pavo jancic kolumna

Profesor Pavo Jančić novi je kolumnist DuLista. Svoju prvu kolumnu naziva ‘Stavi na javno’ objavio je u našem tiskanom izdanju ove srijede, 13. siječnja.

U njoj za naše čitatelje objavljuje svoje vrlo popularne i omiljene stihove koje je dosad dijelio s prijateljima na društvenim mrežama. No, napravio je iskorak, odlučio je ‘baciti ih na papir’ i – staviti na javno.

Pavo je, kako smo ga i predstavili u tiskanom izdanju, rođen u Gradu, odrastao u Gradu, pomalo stari u Gradu. Nekad davno studirao u Zagrebu, rekreativno igrao mali nogomet, spavao do podne. Danas se diže rano, radi vježbe istezanja, poslije posla razvozi djecu na slobodne aktivnosti, puno šeta i premalo čita, do kasnih sati bindža TV serije. Za njega kažu da je neprilagođen, namrgođen, asocijalan, a u biti je samo oženjeni, neispavani, na trenutke kreativni muškarac u krizi srednjih godina.

Nadamo se da ćete s gustom čitati njegovu kolumnu iz tjedna u tjedan, a sad trk na kioske i provjerite o čemu je to Pavo pisao ovog tjedna!

Pročitajte još

STAVI NA JAVNO Južnjačke parestate života na sjeveru

Pavo Jančić, prof.

STAVI NA JAVNO Htio sam ti napisati pjesmu Gospodine

Pavo Jančić, prof.

STAVI NA JAVNO Hladna voda iz gustijerne

Pavo Jančić, prof.