Grad

NOVI TJEDAN CDMO-A Pogledajte koje vas radionice očekuju

1

Centar za djecu, mlade i obitelj ovog vikenda i sljedeći tjedan najavljuje niz aktivnosti i zanimljivih besplatnih radionica. Nakon kratke pauze proteklih dana uz početak nove školske godine, ponovno kreće užurbani popodnevni raspored za male i velike posjetitelje! Prijave za sva događanja moguće su na cdmo.dubrovnik@gmail.com

U nedjelju, 15. rujna u 18 sati u prostorima CDMOD Luka Gruž (poviše kolodvora) održat će se radionica iz ciklusa “Mali Dizajneri” pod vodstvom Nore Mojaš i Made Milićević iz Linear Studija i Audiovizualnog centra Dubrovnik. Kreativni sat namijenjen je djeci od 8 do 12 godina, ali dobrodošli su i malo mlađi ili stariji te dobi. Svi polaznici će se upoznati s osnovama grafičkog dizajna, kolažiranja i izrade vlastitih slikovnica.

U ponedjeljak, 16. rujna od 17 do 20 sati u suradnji udruge Audiovizualnog centra Dubrovnik i Studija Slojevi održat će se psihodramska radionica na temu osobnih granica! Radionica je iskustvenog tipa i namijenjena je osobama koje žele bolje upoznati sebe i druge, unaprijediti mentalno zdravlje, prepoznati svoj način komuniciranja granica i preispitati vlastita uvjerenja. Radionicu vodi Tina Radibratović, edukantica psihodramskog psihoterapijskog pravca pod supervizijom. Mjesto održavanja je velika dvorana CDMOD Luka Gruž (poviše kolodvora).

U utorak, 17. rujna od 17:30 do 18:30 sati u CDMOD TUP (poviše Love Bara) u organizaciji humanitarne udruge Et Ješua pod vodstvom Ivane Kralj organizira se radionica izrade narukvica prijateljstva macrame tehnikom. Prijave su uz kontakt e-mailom, a također moguće i putem obrasca na ovom linku.

U srijedu, 18. rujna od 18 do 19 sati lutkari iz udruge Aster Dubrovnik će u prostorima CDMOD TUP (poviše Love Bara) održati čitaonicu i pričaonicu slikovnice “Projekt Barnabus” koju vodi Katarina Palinić, a nakon toga će se izrađivati slatki i šašavi ljubimci od papira na veseloj radionici za najmlađe u pratnji roditelja!

U četvrtak, 19. rujna od 18 do 19:30 sati na rasporedu je još jedna u nizu radionica senzorne integracija za roditelje (i one koji će to tek biti) s temom “Izazovi roditeljstva i odgoja danas”. Voditeljica je SI pedagoginja Barbara Gjurović u ime Entrate i Audiovizualnog centra Dubrovnik. Broj polaznika je ograničen uz obaveznu prijavu, a lokacija održavanja je u kompleksu TUP-a (poviše Love Bara).

U petak, 20. rujna od 18 do 19 sati održat će se još jedan u nizu satova školice crtanja i slikanja mentorice Giovanne Kličan u prostorima TUP-a koje koristi Art studio Kantunić. Kroz zanimljive vježbe i zadatke s voditeljicom će se prolaziti razne crtačke i slikarske tehnike.

Vikendima se također održava dvomjesečni ciklus radionica audio produkcije s osvrtom na video, u sklopu projekta Kreativna Informatika uz Ableton Live pod vodstvom Harisa Čustovića. Ciklus od osam radionica, započeo je 7. rujna i održava se u periodu sve do 26. listopada, svaku subotu od 14 do 18 sati. Još se stignete uključiti!

Projekt CDMOD 2024. programski je ostvaren uz potporu Grada Dubrovnik. Prijavite se za sve buduće radionice, a ujedno pratite CDMOD na društvenim mrežama

Pročitajte još

Društveni dom na Mrčevu dobio novi krov!

Dulist

Voda s izvorišta Palata može se koristiti za piće!

Dulist

REAKCIJA GRADA Investitor parkirališta morao je osigurati adekvatnu oborinsku odvodnju

Dulist