Grad

NOVI PROSTORI OBRTNIČKE KOMORE ‘Hram znanja za sve one koji traže odgovore’

otvaranje novih ureda obrtničke komore 8

Danas su otvoreni novi uredski prostori Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije u zgradi bivše vojarne (Vukovarska 16).

Nove prostore je blagoslovio don Toma Lučić i poželio uspjeh u radu, a poklonio je i knjigu pape Franje pod nazivom ‘Korupcija zlo našeg vremena’ i izrazio želju da se knjigu čuva negdje u vitrini na vidljivom mjestu.
Okupljenima su se obratili predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, predsjednik OK DNŽ Ante Jakić i pročelnik gradskog Upravnog odjela za poduzetništvo, more i turizam Vlaho Margaretić.

-Ovi prostori će biti jedan hram znanja za sve one koji traže odgovore na pitanja koja im mi možemo pomoći, i ovo je jedna nova stranica i priča koja tek počinje – rekao je Jakić.

– Ovo je posebno važan događaj za sve obrtnike grada Dubrovnika, ovo će biti njihov dom, i na usluzi će im biti ljudi koji to žive i tako pomažu zajednici. Želim da svi koji ovdje dođu nađu odgovore na svoja pitanja – rekao je Ranogajec.

Na otvaranju novih prostora uručeno je priznanje HOK-a bivšem predsjedniku dubrovačke obrtničke komore Svetanu Pejiću.
– Ja sam uključen od samoga početka u komoru i ostavljam sada to mladima, ali uključili su me i dalje da radim i ostajem tu uvijek za pomoć – rekao je Pejić.

Pročitajte još

SECURITAS KRENUO S RADOM Od danas zaštitari uvode red na Pilama

Dulist

Promotivni video o Dubrovniku prikazuje se u američkim zračnim lukama

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist