Aktualno

Nitko neće Mironju

gp (2)

Kamenolom Mironja, zajedno s još nekoliko nekretnina koji se s njime prodaju u paketu, na drugoj javnoj dražbi nije privukao zainteresirane kupce.

Prodaja po početnoj cijeni od 20 milijuna i 390 tisuća kuna, za razliku od prve dražbe, nije privukla niti jednog kupca što je zapravo još jedan dokaz da je građevinske tvrtke s juga zahvatila kriza. Za Mironju su, naime, još u rujnu 2010. godine na prvoj javnoj dražbi licitirale čak dvije tvrtke – Obšivač iz Metkovića te Dubrovnik ceste.

No, zbog žalbe Obšivača, koji je u nadmetanju s Dubrovnik cestama Mironju i kupio za visokih 25 milijuna kuna, sve je propalo. Odlukom drugostupanjskog suda, u ovom slučaju Visokog trgovačkog suda, odbijena je žalba Obšivača, pa se krenulo u potpuno novi postupak – drugu usmenu javnu dražbu.

Ništa bolje danas nisu prošle ni ostale nuđene nekretnine poput stanova na Kapelici, osim zemljišta u Komolcu koje je, o čemu smo već pisali, kupio Vodovod za oko 383 tisuće kuna. Na idućoj dražbi Mironja će se nuditi po nižoj cijeni budući da se iz njega izuzima tesarsko-armirački pogon u Komolcu za što je interes za kupnju iskazao također Vodovod.
 
 
Ništa bolje nisu prošle ni druge nekretnine s današnjih dražbi poput stanova na kapelici, koji
 

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist