Grad

Nikolina Farčić na čelu UTD Raguse i TUP-a

Nikolina Farcic

Nikolina Farčić imenovana je za članicu uprave društava TUP d.d. i UTD Ragusa d.d.. Navedenu informaciju poslali su u priopćenju iz Grada Dubrovnika.

-Sukladno prethodnim najavama, danas je imenovana nova članica uprave u društvima TUP d.d. i UTD Ragusa d.d. Nadzorni odbori društava TUP d.d i UTD Ragusa d.d. imenovali su za članicu uprave Nikolinu Farčić – ističu.

Nikolina Farčić dugi niz godina obnašala je odgovorne dužnosti u privatnom sektoru. Predsjednica je Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije od 2022. godine, a od 2016. na čelu je Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika pri Obrtničkoj komori Dubrovačko-neretvanske županije. U razdoblju od 2019. do 2021. godine obnašala je dužnost predsjednice Udruge poslovnih žena Krug Dubrovnik.

-Vjerujemo kako je Nikolina Farčić idealan most između poduzetništva i društvenog sektora, a upravo je kupnjom društva TUP d.d. navedeno bilo stavljeno kao prioritet. Imenovanje jedne osobe na čelo dva društva provedeno je jer će u idućih par mjeseci doći do spajanja društava UTD Ragusa i TUP. Nadzorni odbori oba društva zahvalili su se Mariji Šimunović, zamjenici pročelnice u Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika, zaduženoj za trgovačka društva na izvrsno obavljenom poslu u proteklih par mjeseci bez čijeg iznimno aktivnog angažmana ne bi bilo moguće provesti akviziciju kupnje društva TUP d.d. – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist