DuList IN

NE SLAŽU SE BAŠ SVI S ODLUKOM ŽIRIJA MASTERCHEFA ‘Lik servira sirovo meso, a izbace Jelicu’

jelica boto masterchef

Dubrovačka profesorica klavira Jelica Boto napustila je MasterChef. Jelo protkano poviješću, kako ga je najavio žiri MasterChefa, Jelici nije donijelo sreću. S njom su se za ostanak u showu na stres testu natjecali Tihomir Krklec, Luka Piasevoli i Ivana Ivić. S njenim odlaskom ne slažu se baš svi gledatelji MasterChefa o čemu svjedoče i brojni komentari na društvenim mrežama. Neki, naime, smatraju kako je Jelica nepravedno ispala budući da je Tihomir poslužio sirovo meso.
-Dakle sirovo meso nije neki problem, baš se pitam kako bi u restoranu gosti reagirali na ova dva jela. Nekako mislim da bi Jeličino pojeli, možda se malo žalili na nedostatak povrća, a ovo bi vratili u kuhinju, ali eto Jelica je otišla doma, a Afrika je i dalje tu – jedan je od brojnih komentara.
-U stres testu ispada najgore jelo bez obzira kako je do tog trenutka kandidat kuhao i bez obzira na osobne preference žirija, takva su pravila, ok da se ide na bodove i na ocjenjivanje cjelokupnog kuhanja od ulaska u MC, stoga nije fer da su Jelicu izbacili jer je imala bolje jelo. Sirovo meso je ogromna greška, nisu mu ga ni probali i kako on može onda ostati?! Svaka njemu čast na znanju, lik je vrlo simpa, ali ne ocjenjuje se simpatičnost, stoga zašto se ne drže pravila? – komentar je također u korist Jelice.
Neki su poručili kako ima i lošijih kandidata koji bi trebali ispasti, a bilo je i poruka: Sramota! Opet žirijevske kalkulacije i protekcije određenih igrača. Lik servira sirovo meso, ali ga ne izbace, već se pravdaju kako drugoj osobi nedostaje jedna komponenta. Sramota da su izbacili Jelicu, a ostavili Tihomira koji to nije zaslužio u ovom izazovu; Koliko god Tihomir stvarno ima više znanja od Jelice ovo jučer je bila ogromna greška i trebao je ispasti; Stvarno nije fer mada sam navijala za njega da ostane, al’ treba ostati korektan i pravedan. Ovako nažalost sam vrlo razočarana sa žirijem.’

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist