Aktualno

Natječaj za upis treće generacije studenata na doktorski studij digitalne ekonomije

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku raspisao je Natječaj za upis treće generacije studenata na poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij ‘Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju’ u akademskoj 2022./2023. godini. Riječ je o zajedničkom studiju s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, a natječaj je otvoren do 28. listopada. Prijave se podnose elektronički na adresu: phd.epe@unidu.hr.

Već drugu godinu zaredom studij se izvodi na hrvatskom i engleskom jeziku, a u njegovom izvođenju uz hrvatske znanstvenike sudjeluju znanstvenici iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Njemačke, Italije, Australije te niza drugih zemalja. Uz ograničene upisne kvote, takav pristup jamči polaznicima individualan pristup vođenju kroz proces izrade doktorske disertacije te najviše standarde znanstvene izvrsnosti. O kvaliteti nastavnog procesa govori i prosječna ocjena zadovoljstva polaznika od 4.8. Posebnost studija je i što će polaznici dobiti zajedničku diplomu dvaju institucija. Pokretanjem upravo ovakvog studija Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku nastavio je razvoj obrazovnih programa u skladu s potrebama gospodarstva budućnosti.

Studij traje šest semestara (tri godine) i njegovim završetkom stječe se akademski naziv doktor znanosti iz područja društvenih znanosti, polja ekonomija. Kao i dosadašnjih godina studenti mogu birati između pet modula studija: Digitalno poslovanje, Međunarodno poslovanje, Marketing, Turizam i Menadžment.

Informacije o uvjetima za upis, prijavnoj dokumentaciji, postupku odabira, rokovima i školarini dostupni su u tekstu natječaja dostupnom na mrežnim stranicama Sveučilišta u Dubrovniku. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na već navedenoj adresi elektroničke pošte studija phd.epe@unidu.hr ili telefonom na broj +385 20 445 931 kao i na mrežnoj stranici studija.

Pročitajte još

[FOTO] Nadbiskup Želimir Puljić upalio svijeću mira

Dulist

EKONOMSKI STRUČNJAK TONĆI SVILOKOS Očekuje nas skuplji Božić, ali ‘zamrzavanje’ cijena nije konačno rješenje

Maria Prkut

[FOTO/VIDEO] Zavijorila se nova zastava kod Križa na Srđu

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija