Aktualno

Meri Matešić zamijenila Bulića!

bulic niko

Nova direktorica Hrvatske turističke zajednice je Meri Matešić. Na poziciji je zamijenila, po odluci Turističkog vijeća HTZ-a, Nika Bulića koji je na tom mjestu bio 12 godina.

Meri Matešić, koja je donedavno je vodila ured HTZ-a u Londonu, izabrana je između 14 kandidata.

Nakon tri mandata na čelu HTZ-a, Bulić je javno priznao kako želi zadržati fotelju šefa Glavnog ureda još četiri godine.

Meri Matešić rođena je 1974. u Zadru, gdje je završila gimnaziju te Studij kulture i turizma na Filozofskom fakultetu i stekla zvanje diplomirani turistički komunikolog. Radno iskustvo u turizmu je stjecala od 2001.-2002. u Turističkoj agenciji Interalfa, Zadar i na recepciji hotela Puntamika, a od 2003. do kraja 2007. godine na rukovodećim poslovima kao pomoćnik voditelja prodaje i rezervacija, rukovoditelj prodaje i rezervacija i kao direktor prodaje i marketinga u Falkensteiner Hotelima Borik u Zadru. Od siječnja 2008. godine direktorica je Predstavništva Hrvatske turističke zajednice za Veliku Britaniju.

Novoizabrana direktorica Meri Matešić na dužnost stupa 1. studenoga ove godine i pred njom je provedba novog Programa rada Hrvatske turističke zajednice za pripremu i realizaciju nadolazeće sezone, izrađena u skladu s Operativnim marketing planom hrvatskog turizma za 2013. godinu.

 
 

Pročitajte još

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist