DuList IN

Marija Puljić nova voditeljica Konovizije!

marija puljic

Konovizija će dobiti svoje peto izdanje 25. veljače 2022. godine ali i svoju treću voditeljicu – nakon Mije Švago i Kike Ćebo, standardnom voditeljskom tandemu Toni Čeović – Juraj Magud pridružit će se Marija Puljić.

Učiteljica razredne nastave i članica ženske klape Folklornog ansambla Linđo, ujedno i supruga našeg poznatog radio voditelja Ivice Puljića, veseli se novom izazovu koji će joj biti prvi voditeljski angažman.

-Ako je suditi po dosadašnjim Konovizijama, Toni ima dobre vizije, ali sad je došlo vrijeme da se ‘uozbilje’ i da dva uspješna muškarca, Tonija i Juru, učiteljica nauči novim vještinama. Šalu na stranu, veselim se novom izazovu u mom životu koji će mi dopustiti da ozbiljnost stavim sa strane i da se opustim i zabavim. A sad je na meni da vidimo koliko sam toga uspjela pohvatati od Ivice – rekla je.

Debiju nove voditeljice raduje se i organizator i voditelj Toni Čeović.

-Marija nas je osvojila svojom divnom osobnošću i zaraznom energijom za koju smo sigurni da će je prenijeti i na male ekrane, te na taj način dodatno obogatiti Konoviziju. Ponosni smo što smo u dosadašnjim voditeljicama Miji Švago i Kiki Ćebo prepoznali talent, pa niti malo ne sumnjamo da će i Marija, u netipičnoj ulozi za nju, biti pun pogodak te da će oduševiti sve gledatelje Konovizije – istaknuo je Čeović.

Marija, koja je na Konoviziji 2021 bila članica stručnog žirija, i Toni Čeović će biti zaduženi za sve najave i program Konovizije plus dok će Juraj Magud, kao i do sada, biti zadužen za javljanja iz Green rooma. Kroz glasovanje, koje će i ove godine uključivati glasove stručnog žirija, gledatelje će već po tradiciji voditi Toni Čeović

Podsjetimo, Konovizija 2022 je na rasporedu 25. veljače 2022. s početkom u 20 sati uz izravan prijenos na Libertas TV-u i web stranici Konovizije.

Foto: Toni Mostahinić/Konovizija

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist