Grad

Lukrecija Pavlović Ujdur nova je ravnateljica Osnovne škole Župa dubrovačka

skola zupa03

Nova ravnateljica Osnovne škole Župa dubrovačka je Lukrecija Pavlović Ujdur. Završila je Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Splitu te je diplomirani magistar učitelja i medija.
Naime, Pavlović Ujdur je dugi niz godina bila učiteljica, a najdraži predmet bio joj je likovna kultura. Da voli svoj posao, vidi se po trudu kojeg je uložila kako bi poučila svoje učenike. Sada, na mjestu ravnateljice ima sličan cilj.
– Cilj mi je učenicima stvoriti preduvjete za stjecanje znanja i vještina kroz digitalizaciju – kazala nam je nova ravnateljica Pavlović Ujdur. To se i vidi jer se lani, jedna od njenih učenica,  plasirala na Državnu smotru u pripovijedanju u organizaciji Kreativne udruge LOGOS u Varaždinu na kojoj je sudjelovala preko Zoom aplikacije. Sve to uz mentorstvo sada nove ravnateljice.
-Područja koja me zanimaju i kojim se volim baviti su kulturna baština i tradicija – rekla nam je Pavlović Ujdur, što se također da zaključiti s obzirom da je kao učiteljica sa svojim učenicima sudjelovala u predSmotri u pripovijedanju djece i mladih čiji je cilj njegovanje tradicijske baštine i kulturu govorenja i slušanja pomoću pripovijedanja.

Pročitajte još

‘TATA JE TATA’ PONOVNO POKREĆE AKCIJU Skupljaju se sredstva za dva bitna uređaja!

Dulist

NOVI TREND Stolice za rezervaciju ‘zastarile’, vozači parking našli u traci za prestrojavanje

Dulist

[FOTO] Postavljena nova prometna signalizacija na potezu od Boninova do Pila

Dulist