Sport

LOVRO 2023 Gusar domaćin mladim vaterpolistima

gusar mlini rodjendan 1

Vaterpolsko natjecanje “LOVRO 2023” u kategoriji igrača U14 (kadeti) ovog vikenda će započeti na plivalištu Vaterpolo kluba Gusar u Mlinima. Turnir, koji će se održavati od 22. do 23. srpnja, okupit će četiri vaterpolske momčadi. Uz domaćina VK Gusar nastupit će i VK Jug, te kadeti Cavtata i Zadra.

Organizacija VK Gusar sa zadovoljstvom poziva sve zaljubljenike u sport, posebno vaterpolo i vodene sportove, da se pridruže ovom spektaklu i podrže mlade vaterpoliste u njihovoj sportskoj borbi. lovro mlini 2

Prvo kolo započinje u subotu, 22. srpnja, s početkom u 20 sati, kada će se VK Zadar susresti s VK Cavtat, a potom, u 20:45, VK Gusar stavit će na kušnju svoj domaći teren u okršaju s VK Jugom.

U nedjelju, 23. srpnja, će se igrati drugo i treće kolo:

Drugo kolo:

10:00 VK Gusar – VK Zadar

10:45 VK Jug – VK Cavtat

Treće kolo:

20:00 VK Zadar – VK Jug

20:45 VK Gusar – VK Cavtat

Vrhunac turnira bit će svečana dodjela medalja i pehara koja će se održati u 21:30. Sudionici će biti nagrađeni za svoj trud i sportski duh, a slavlje neće prestati tamo! U 22:00 slijedi Afterparty, prilika za sve igrače, navijače i ljubitelje vaterpola da uživaju u ugodnom druženju uz glazbu i ukusne delicije.

 

 

Pročitajte još

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist