Sport

KONAČNO JE NAŠAO KLUB Dubrovčanin Mario Hezonja potpisao za grčki Panathinaikos

mario hezonja

Dubrovčanin Mario Hezonja ima novi klub. Grčki Panathinaikos potvrdio je na svojim stranicama da će donedavni NBA igrač igrati za njih do kraja tekuće sezone.

Odluka je stigla samo nekoliko dana prije zadnjeg roka za prijavu igrača za završnicu Eurolige. 25-godišnji hrvatski igrač prošlu je sezonu igrao u Portland Trail Blazersima pri čemu je imao prosjek od 4.8 poena i 3.5 skokova. Treba napomenuti kako će po završetku sezone Barceloni, za koju je Hezonja igrao između 2012. i 2015. godina, ponovno imati prava za njegove nastupe u Europi. Panathinaikos je zahvalio Barceloni na suradnji bez koje ovaj dogovor ne bi bio postignut. Zeleni iz Atene imaju 39 naslova prvaka Grčke i čak šest titula prvaka Europe, piše Index.

Izbornik Veljko Mršić nedavno je dao intervju za Index u kojem se dotaknuo i Hezonje.

-Mario je odličan igrač, bio je veliki potencijal, ali karijera mu se nije razvijala onako kako smo svi očekivali. Sad je bez kluba, a kod mene je pravilo da igrač koji nema kluba ne može igrati u reprezentaciji. Nađe li klub, bude li igrao dobro, možemo razgovarati. Ovako nema smisla – rekao je tada Mršić.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist