Grad

KLGB Srđ je Grad organizira tribinu o zakonu o zidinama

Tribina Kamen spoticanja

Tribina koju organizira KLGB Srđe je Grad pod nazivom Kamen spoticanja održat će se u ponedjeljak 10. veljače u velikoj dvorani Poslijediplomskog središta, Don Frana Bulića 4, s početkom u 18 sati.

– Kao što Vam je poznato Hrvatski sabor dana 31. siječnja 2014. godine izglasao je izmjene Zakona o obnovi ugrožene spomeničke cjeline Dubrovnika.

Poznato je i da Gradsko vijeće Grada Dubrovnika nije imalo priliku raspravljati o predloženim izmjenama, iako iste derogiraju ugovor o pravima i obvezama između Grada Dubrovnika i Društva prijatelja dubrovačke starine s odobrenjem upravo Gradskog vijeća kao jedinog predstavničkog tijela građana Grada Dubrovnika.

Na koncu, poznato Vam je da je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada premijer Milanović izrekao u najmanju ruku neprovjerenu tvrdnju o tome da oko navedenih izmjena Zakona postoji konsenzus u Gradskom vijeću.

S obzirom na navedeno, pozivamo Vas da nam se pridružite na tribini koja će tematizirati izmjene Zakona o obnovi ugrožene spomeničke cjeline Dubrovnika i na kojoj će zainteresirana javnost dobiti priliku izraziti svoj stav o ovoj aktualnoj temi. Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu! – stoji u pozivu za ovu tribinu.

Pročitajte još

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist