Sport

KARATE Mia zlatna, Emma i Laura brončane

karate kakato

Predstavnici Karate kluba Kakato nastupili su ove subote na Međunarodnom turniru 4. Ploče open, koji se održao u organizaciji KK Porto Tolero. Na natjecanju je sudjelovalo 270 natjecatelja.

Mia Lazo iz KK Kakato zauzela je 1. mjesto u kategoriji juniorke +59 kg i 3. mjesto u kategoriji kadetkinje +54. Emma Gale je zauzela 3. mjesto u kategoriji učenice – kate. Laura Kopić je osvojila brončanu medalju u kategoriji učenice – kate.

– Sretan sam da su debitantice Emma i Laura imale solidne nastupe i da se na njih može računati u budućem razdoblju. Mia Lazo je imala zapažen nastup s izvanredno odrađenim mečevima, prvenstveno u kategoriji juniorki gdje je osvojila 1. mjesto. Mia ima nepunih 15 godina i ravnopravno se nosi i pobjeđuje u kategoriji 16-18 godina (juniorke) tako da sam siguran da se u vrlo skorom vremenu može očekivati rezultat koji će svakako skrenuti pažnju na našu natjecateljicu. Na žalost neki od naših natjecatelja nisu bili u mogućnosti nastupiti iz opravdanih razloga, ali se nadam da će Marija Vrtiprah, Daniel Worman i Hrvoje Pavlić nastupiti na sljedećim natjecanjima za koja se spremamo – izjavio je trener Željo Perković.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca