Grad

Judašice i judaši na prijemu u Gradu

Judasi5

Dubrovačke judašice i judaše, osvajače medalja na nedavno održanom seniorskom prvenstvu Hrvatske, primili su zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić.

Na ovom prvenstvu srebrne medalje osvojile su Anđela Violić (JK Dubrovnik 1966) i Ivana Šutalo (JK Dubrovnik), dok su Josip Bulić i Ardian Sufaj (JK Dubrovnik 1966) te Mauricio Bratičević (JK Ura Nage) osvojili broncum, ističu iz Grada Dubrovnika.

Zamjenica Tepšić uputila im je čestitke na izvrsnim rezultatima i naglasila kako Grad nastoji što više napraviti za sport, posebno po pitanju prostora u koje se godinama nije ulagalo. Pročelnik Brčić kazao je kako je judašima na raspolaganju i nedavno otvorena nova judo dvorana u Mokošici, koju će moći koristiti svi judo klubovi, kao i dvoranu radnog naziva ”Gladijatori” u Gospinom polju, koja će biti namijenjena borilačkim sportovima, među njima i judu.

Zamjenica i pročelnik ujedno su čestitali i trenerima nagrađenih sportaša, koji su također sudjelovali na prijemu – Leonardu Buliću iz JK Dubrovnik 1966, Željku Đapiću iz JK Dubrovnik i Mariju Đapiću iz JK Ura Nage.

 

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist