Kultura

HUMANITARNI KONCERT Gudački trio DSO-a i pijanistica Naira Asatrian

Naira Asatrian DSO 2

Dubrovački simfonijski orkestar poziva građane na humanitarni koncert Gudačkog trija DSO-a i pijanistice Naire Asatrian.

Koncert će se održati u četvrtak, 5. listopada u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat, a prihod od ulaznica namijenjen je nabavi ultrazvučnog aparata za Jedinicu intenzivnog liječenja Opće bolnice Dubrovnik.

Ulaznice po cijenama od 50, 70 i 100 kuna moguće je kupiti na blagajni Dubrovačkog simfonijskog orkestra (Sv. Dominika 9), u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u Luži, u gift shopu Dubravka na Pilama te jedan sat prije početka koncerta ispred Dvora. Ulaznice je moguće i rezervirati na broj telefona 417 110.

Gudački trio DSO-a bit će u sastavu Azusa Yamauchi, violina; Alena Shapachka, viola i Martina Perić, violončelo. Program koncerta je sljedeći:
W.A. Mozart Sonata u C duru, op. 330
L. van Beethoven Sonata u f molu, op. 57 “Appassionata”
W.A. Mozart Klavirski kvartet u g molu, op. 478

Posljednjih nekoliko godina Dubrovački simfonijski orkestar i pijanistica Naira Asatrian organizirali su više humanitarnih koncerata. Tako je prije dvije godine održan koncert Naira za distrofičare, a prihod od prošlogodišnjeg koncerta bio namijenjen kupnji fibroscan aparata za Opću bolnicu Dubrovnik.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ NA ZAVRŠNOJ PRESSICI Svake iduće Igre mjerit će se po 75. Dubrovačkim ljetnim igrama

Dulist

[VIDEO/FOTO] Orlando odlazi Zrinki Cvitešić, Papandopulo kvartetu i Simfonijskom orkestru HRT-a

Dulist

VIOLONČELISTICA CELINE FLAMEN Čeka nas romantičan Stradun Classic

Ivana Mijić Vulinović