Sport

HRVATSKA – ITALIJA U 21 SAT Trese li vas nervoza?

vatreni hrvatska spanjolska euto navijanje 6

Hrvatska će večeras u 21 sat odigrati svoju posljednju i najbitniju utakmicu protiv reprezentacije Italija za plasman u drugi krug Euro 2024. Jasno je kako nam je za to potrebna pobjeda. Ako se sve poklopi, prolaz je moguć i sa jednim osvojenim bodom, ali o tome se trenutno ne razmišlja. Ono što se očekuje od našeg izbornika, Zlatka Dalića, jesu promjene na terenu, koje su za Hrvatsku još nepoznate. Luciano Spalletti, talijanski izbornik, razmišlja o promjenama u prvih 11.

-Jako cijenim Spallettija, ima vrhunske rezultate. Oni su najpoznatiji po taktici, a osobito što imaju ono u čemu su najjači, a to je obrana. Njima je bod dovoljan i mi moramo biti spremni na sve. Moramo biti strpljivi, ne upadati u nervozu i u probleme, ne smijemo nasjedati na provokacije…-izjavio je za medije naš izbornik.
Velike nade polaže i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić koji je jučer na press konferenciji najavio utakmicu s Italijom te se osvrnuo na igru s Modrićem i Brozovićem.

-Ne osjećamo pritisak, nas trojica smo dobri i van terena, puno pričamo. Znamo što nije bilo dobro, nismo bili mirni i kompaktni kao inače, i tada naša igra pati. Nije to bilo na razini na kojoj možemo biti, sada protiv Italije moramo bolje. Često smo igrali zajedno i moramo pokazati da možemo bolje – rekao je Kovačić.

Utakmicu možete pratiti na kanalu HRT2 s početkom emisijskog programa u 20 sati.

Pročitajte još

EP U VILNIUSU Vlaho Nenadić s novim osobnim rekordom u polufinalu na 50 slobodno!

Dulist.hr

Štafeta Hrvatske sedma u finalu, Vlaho Nenadić srušio juniorski rekord

Dulist

Hrvatska izgubila od Novog Zelanda, ali osigurala polufinale!

Dulist