Sport

HRVATSKA DIŠE ZA DRAŽENA Spektakl u čast legende okuplja svjetske košarkaške zvijezde

ragusa kosarka02

Najveći košarkaški i sportski spektakla u novijoj hrvatskoj povijesti očekuje nas u četvrtak, 5. rujna, u  Areni Zagreb. Ulaznice su odavno rasprodane, a potraga za viškom karata postala je nemoguća misija kako u Hrvatskoj, tako i u regiji. Cijela zemlja, ali i šire, s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će se milijuni gledatelja diljem svijeta sjetiti Dražena Petrovića, čovjeka čija je ostavština promijenila svijet košarke, piše Jutarnji list. 

Zagrebačka Arena pretvara se u tehnološki najnapredniju košarkašku pozornicu na svijetu.

Uvodni dio programa obogatit će prisustvo NBA zvijezda poput Luke Dončića, Bojana Bogdanovića, Darija Šarića, Gorana Dragića i Ivice Zubca, a emotivni spektakl neće ostaviti ravnodušnim ni jednog gledatelja. Dolazi i Draženov menadžer Warren, Nikos Galis, Panagiotis Giannakis, Mario Hezonja, Boban Marjanović i druge košarkaške zvijezde.

Tim Dražen, selekcija najboljih igrača Eurolige, suočit će se s protivnicima u čast neprežaljene košarkaške legende, dok će u publici biti prisutne brojne košarkaške legende i Draženovi suigrači. Zagreb je postao središte svijeta, a uspomena na Dražena Petrovića nastavit će živjeti kroz generacije koje će s ponosom pamtiti ovaj povijesni događaj.

Pročitajte još

BARAKUDEU19 Velikom pobjedom nad Turskom do četvrtfinala

Dulist

Vlaho Pavlić Hrvatsku doveo do pobjede nad Crnom Gorom

Dulist

Lea Deranja nastavlja nizati odlične rezultate!

Dulist