Sport

HFFL 2020. U Gospinom polju Sharksi traže dobar start u ligi

sharks22

Ovogodišnje izdanje Hrvatske flag football lige počinje na teren s umjetnom travom u Gospinom polju u subotu 19. rujna s početkom u 10 sati. Domaćini su naši Sharksi, a na turniru ćemo imati tri utakmice, dvije u kojima će Sharksi tražiti pobjede i dobar start u ligi.

U 10 se susreću Dubrovnik Sharks i Rijeka Torpedos, u 11 Rijeka Torpedos i Split Seawolves, a u podne su opet naši Dubrovnik Sharks koji traže pobjedu protiv Split Seawolvesa.

Dubrovnik Sharksi, vođeni dobrim rezultatom od prošle godine, dugim pripremama i novim vodstvom, očekuju dobar start sezone i uvjerljive rezultate. Rijeka je pak nova momčad, željna dokazivanja i prvih dobrih rezultata na hrvatskoj sceni. Bez obzira na činjenicu da su Riječani mlada momčad, Sharksi ulaze u utakmicu kao da je finale jer žele postaviti jaku notu na otvaranju lige.

Utakmica protiv Seawolvesa donosi prvu od dvije reprize prošlogodišnjeg finala i garantira footballski spektakl. Splićani dvije godine zaredom osvajaju HFFL, iskusna su i prekaljena momčad, ali Sharksi traže prvu pobjedu protiv njih na domaćem terenu i vjeruju da je to moguće pod taktičkim vodstvom novog trenera Ottona Roce te kondicijskom spremom koju su ostvarili sa novim trenerom Vedadom Đugumom.

U izdanju Hrvatske flag football lige 2020. godine sudjeluje osam momčadi. Svaka momčad ima deset utakmica što čini 40 utakmica regularne sezone, a ekipe su podijeljene u dvije divizije, Sjever i Jug. Svaka momčad se sastaje sa protivnicima iz divizije po dvaput, a sa ekipama iz druge divizije po jednom. Divizije su: Grupa Sjever: Osijek Cannons, Bjelovar Greenhorns, Zaprešić Saints, Zagreb Patriots. Grupa Jug: Rijeka Torpedos, Karlovac Dukes, Split Seawolves i Dubrovnik Sharks.
Finalni turnir održat će se sredinom studenog, a domaćin će biti najbolje plasirana ekipa na ukupnoj ljestvici.

 

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist