Grad

Hasib Alibegović Ale donirao ‘Piturima’ stolnoteniski stol prilagođen osobama s invaliditetom

ale hasib libertas marinkolor 2

Prepoznavši vrijednost projekta Grada Dubrovnika ‘Športske aktivnosti za osobe s invaliditetom’, hrvatski branitelj i pripadnik Udruge specijalne jedinice policije ‘GROF Dubrovnik’ Hasib Alibegović donirao je Stolnoteniskom klubu Libertas Marinkolor stolnoteniski stol prilagođen osobama s invaliditetom, javljaju iz Grada Dubrovnika.

Primopredaja stola održala se u Športskoj dvorani u Gospinom polju 14. studenog uz nazočnost pročelnika i zamjenika pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživa Brčića i Miha Katičića, predsjednika i članova Udruge specijalne jedinice policije ‘GROF Dubrovnik’ te predstavnika Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor.

Zahvalivši Hasibu Alibegoviću na vrijednoj donaciji, predsjednik Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor Goran Raspopović uručio mu je zahvalnicu, a dugogodišnji predsjednik kluba Marinko Matulović klupski šal.

Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor od samog početka se uključio u gradski projekt športa za osobe s invaliditetom, a snažnu podršku projektu pruža i Udruga specijalne jedinice policije ‘GROF Dubrovnik’.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist