Grad

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

1713962493

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su danas mladog Dubrovčanina Franka Torića, člana stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor, trenera Joška Martinovića i predsjednika Kluba Gorana Raspopovića.

Naime, Franko Torić je ranije ovog mjeseca osvojio naslov državnog prvaka u kategorijama M6-10 kadeti/juniori na 30. Državnom prvenstvu u parastolnom tenisu koje se održalo u Osijeku i to s četiri uzastopne pobjede.

Gradonačelnik je trinaestogodišnjem stolnotenisaču, učeniku šestog razreda, čestitao na ovom izvanrednom uspjehu, koja potvrđuje njegov dosadašnji rad, a čestitke je uputio i upravi STK Libertas Marinkolor i čitavom stručnom stožeru s trenerima.

S predstavnicima Kluba gradonačelnik je razgovarao o unapređenju uvjeta svih dvoranskih sportova u Dubrovniku s naglaskom na planiranim investicijama, među kojima se ističe i potpuna rekonstrukcija Sportske dvorane u Gospinom polju te izgradnja nove višenamjenske dvorane.

Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor osnovan je 1978. godine. Do danas je osvajač četiri naslova državnog prvaka te tri puta osvajač Kupa Hrvatske. U svim omladinskim kategorijama Klub nastupa uspješno na svim razinama. Stolni tenis sve je popularniji sport u Dubrovniku, posebno među mlađim generacijama.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist