Aktualno

‘GRAD KULTURE JEFTINIJI OD BURGERA’ Nižu se reakcije na dodjelu sredstava Turističke zajednice

kristic raguz

Nakon objave rezultata TZ Dubrovnika za dodjelu potpore za turističke manifestacije, nanizale su se reakcije na odluku tko dobiva potporu.

Naime, novce su dobile 52 manifestacije, a najviše među njima dobio je Bavarin. Street food festivalu dodijeljeno je 90 tisuća eura.

Odluku je na društvenim mrežama komentirao gradski vijećnik Maro Kristić.

– Grad kulture jeftiniji od “burgera”! Došlo vrijeme da burger festival dobije duplo više sredstava iz proračuna turističke zajednice od Dubrovačkih ljetnih igara. Čestitke svima onima koji su sudjelovali u ovoj odluci uz želju da im burger bude svaki dan za doručak, ručak i večeru. Nadam se da će sada gradonačelnik i predsjednik gradskog vijeća pravodobno reagirati i zaustaviti ovu sramotu. Ovdje samo teški naivac može povjerovati da su ovo čista posla i da ovdje neka siva eminencija nema osobni interes od ovoga – objavio je Kristić.

Komentirali su također iz DUSTRA-e, stranke gradskog vijećnika Željka Raguža.

– Spektakl! I onda kažu nema novaca za sportsku dvoranu?! Daj onima koji imaju da bi uzeli onima koji nemaju. Bavarin i ljetne igre na vrhu, sporta nigdje. Bavarin dobije prestižnu javnu površinu Lazareta, svu medijsku propagandu i džeparac od 90.000 eura od TZ Grada Dubrovnika. Dragi ugostitelji očito ovi iz Splita ili Zagreba znaju bolje odraditi taj posao nego vi koji izvlačite sezonu, uplaćujete u gradski proračun i držite kvalitetu na zavidnom nivou. Hvala TZ još jednom što ste nam kao i uvijek do sada pokazali kako kvalitetno upravljate novcima koje vaši sugradjani vrijedno uplaćuju svake godine. Postoji li samo jedan turist koji je došao u naš Grad, a da je povod dolaska bio animiranje od strane TZ-a? Ako ga pronađete molimo da nas obavijestite jer istome nudimo 7 dana besplatnog smještaja u bilo kojem hotelu na području Grada – napisali su na društvenim mrežama iz DUSTRA-e.

Pročitajte još

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist