DuList IN

Gorgon City stiže u Revelin!

gorgon city facebook

Uzbuđenje raste jer 23. kolovoza u Revelin stiže Gorgon City, najpoznatiji svjetski DJ duo koji već godinama niže uspjehe zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji house glazbe s naglašenim basom i zaraznim vokalima. Kye Gibbon i Matt Robson Scott, dvojac iza Gorgon Cityja, čvrsto su se etablirali kao jedan od najcjenjenijih suvremenih plesnih glazbenih dvojaca na globalnoj sceni.

Do danas su prikupili više od 10 milijuna prodanih singlova i 1,5 milijardi globalnih streamova, nagrađeni za svoj sada već prepoznatljiv zvuk bezvremenske, često basom vođene house glazbe. Njihova sposobnost da kreiraju atmosferu koja jednostavno poziva na ples učinila ih je favoritima na najvećim festivalima elektronske glazbe diljem svijeta.

Ako je suditi po prošlogodišnjoj večeri, očekuje vas noć puna vrhunske zabave, dobre glazbe i spektakularnih specijalnih efekata. Ovo je večer koju jednostavno ne smijete propustiti!

Ulaznice su dostupne na službenoj stranici Revelina ili ih možete kupiti u uredu Revelina na adresi Vukovarska 30, radnim danom od ponedjeljka do petka, u vremenu od 09:00 do 16:00 sati.

Foto: Gorgon City/Facebook

plakat gorogn city

Pročitajte još

Novi filmski naslovi u dubrovačkim ljetnim kinima

Dulist

Lijepa Lejla Filipović zablistala na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Dulist

[FOTO] NEBESKI FENOMEN IZNAD GRADA Nezaboravni plavi mjesec

Dulist