Sport

Goran Raspopović i dalje na čelu STK Libertas Marinkolor

pituri izvanredna skupstina raspopovic 12

Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor u iduće će četiri godine voditi Goran Raspopović. Raspopović je novi mandat dobio na u petak navečer održanoj redovnoj izbornoj i izvještajnoj skupštini kluba. Za dopredsjednika ‘Pitura’ izabran je Marinko Matulović, dok su u Upravi još Pero Kulaš, Irena Kobilić i Marino Torić.
U Nadzorni odbor izabrani su Vicko Handabaka (predsjednik), Bajro Sarić (zamjenik predsjednika) te Milan Rezo. Likvidator je Goran Raspopović.
Inače, Raspopović je ovaj dubrovački klub preuzeo u travnju prošle godine, na izvanrednoj skupštini, zbog zdravstvenog stanja dotadašnjeg predsjednika Marinka Matulovića.

– Održana je izborna skupština gdje sam izabran, odnosno postao sam stari/novi predsjednik, sada na punom mandatu te je izabrana i nova uprava. Imamo velike planove, neke za europska natjecanja i tu se nadamo nekom uspjehu i iskoraku. Isto tako, pokušat ćemo pomasovit omladinski pogon tako da postignemo veliki značaj i po pitanju odgoja i unapređenja tog omladinskog pogona. Imamo i djelovanja što se tiče društvenog karaktera, s Gradom Dubrovnikom sudjelujemo u programu osposobljavanja trenera kako bi djeca s poteškoćama u razvoju mogla trenirati stolni tenis – rekao nam je stari/novi predsjednik STK Libertas Marinkolor Goran Raspopović.

Na kraju su dodijeljena i priznanja najuspješnijim klubovima i pojedincima 45. Prvenstva Grada Dubrovnika u stolnom tenisu.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist