Kultura

GLAZBENO-KAZALIŠNI PROJEKT ‘Cvit samoće’ stiže na Veliku scenu!

FNI M.Milosev Cvit samoce by I.Novkovic2

Nakon više od dvije godine igranja u zagrebačkom kazalištu Komedija, glazbena predstava CVIT SAMOĆE, ko-autorica Freeda Nere Immortelle /FNI i redateljice Mie Melcher krenula je na turneju i stiže u Dubrovnik 24. svibnja u Kazalište Marina Držića s početkom u 20 sati. 

Freeda Nera Immortelle od 2021. godine novo je umjetničko ime koje označava prekretnicu u karijeri glumice i pjevačice Nere Stipičević i predstavlja njezin autorski umjetnički i producentski rad u različitim medijima. 

CVIT SAMOĆE je glazbeno-poetična priča o zaljubljivanju čovjeka u samog sebe koju uspoređuju s “Koncertnim dnevnikom”, “Mediteranskom ayahuasca seansom”, “Dalmatinskim Amarcordom” i “Hipnotičkim predivnim kaosom svega onog što žena jest”. Pjesma NAJVEĆI DAR do danas je na Youtubeu preslušana preko 55000 puta, a sva glazba iz predstave Cvit samoće nastala je u Parizu od 2018. do 2020. godine kao produkt suradnje FNI i francuskog glazbenika Vadima Erudaçia. Prije nego ju čujete uživo pronađite je u sklopu podcasta La fleur de la solitude. Glazba, poezija i sama izvedba, autorice FreeDA Nere Immortelle/N.Stipičević u savršeno dizajniranoj galerijsko-kiparskoj režiji Mie Melcher, odvest će Vas na Vaše intimističko putovanje na kojem, ako i dođete bez pratnje, zasigurno nećete biti sami.Dođite i recite nam kamo ste Vi otputovali s nama? Kako ste Vi, uz nas, čuli Sebe?

Pročitajte još

PRESICA DLJI Franković: Dosad sam ih iščekivao u grču, a ove čekam s ushićenjem

Dulist

U UMJETNIČKOJ GALERIJI Dječja kiparska radionica

Dulist

KNJIGE POD STABLIMA Oduševljeni mali i veliki čitatelji

Dulist