Aktualno

GALA KONCERT Umjetnički pozdrav uoči zatvaranja Epidaurus Cavtat festivala!

Diego Moreno Main

Gala koncert zatvaranja Epidaurus Cavtat festivala, umjetnički pozdrav do idućeg ljeta i punoljetnosti ove manifestacije, održat će se, 17. rujna u Ljetnom kinu Cavtat s početkom u 20 sati.

Za kraj ovogodišnjeg glazbenog putovanja nastupit će Diego Lemmi Moreno, gitara, charango & vokal iz Argentine, Davide Ferrante, bubnjevi & udaraljke, Bruno Salicone, glasovir i programiranje,  Domenico Guastafierro, flauta, a svi dolaze iz Italije. Posebni gost večeri biti kontrabasist Frano Kakarigi, a zaplesat će i plesni par Argentinac Lucas Boock & Bianca Vrcan iz dance studija Rojo y Negro. Sve ovo zahvaljujući generalnim sponzorima – Atellior studio iz Zagreba, Turistička zajednica općine Konavle i Marina Cavtat resorts. ‘Crni pianino’ i Vinoteka Miva galerija vina gospara Tina Sentića osigurat će i završni tratamenat za sve sudionike ovog gala događaja – navode organizatori.

Ovim iznimnim programom zaključuje se ovogodišnji, 17. Epidaurus Cavtat festival pod palicom umjetničke i konceptualne direktorice, pijanistice Ivane Marije Vidović.

– Epidaurus Cavtat festival mogao bi se nazvati malim carstvom svih umjetnosti objedinjenih u tri tjedna. Ona je simbiotska i ujedinjuje kvalitetu, inovaciju, dobre ljude, profesionalnost, ali i povezanost kako umjetnika tako i publike i mnogih lokalnih i hrvatskih entiteta, različitih kultura i nacija u cavtatskom, rajskom zagrljaju – istaknula je Vidović.

 

Pročitajte još

TAKSISTI HUMANITARCI Novo udruženje Taxi i Uber vozača Grada Dubrovnika

Dulist

UDARAN VIKEND Prometni kolaps u gradu, stanje na autocestama ništa bolje

Dulist

Ljetna škola brodogradnje na Lokrumu

Dulist