Sport

[FOTO/VIDEO] SPORTSKI SPEKTAKL Filip Milanović i Lukrecija Krstičević najbrži na utrci 5K

dumotion utrka gradana polumaraton 13

Filip Milanović iz AK Crvena zvezda pobjednik je 5K utrke građana koja se ove nedjelje održala sa startom na Stradunu. Pet je kilometara istrčao s vremenom 18:39. U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Lukrecija Krstičević iz Rukometne akademije Jerkovac s vremenom 21:57.

Drugo mjesto u muškoj konkurenciji osvojio je Alen Memić iz kluba Capital Runners 387 s vremenom 18:56, dok je treće mjesto zauzeo Sanel Uzunović iz Infobipa s vremenom 20:25. Druga u ženskoj konkurenciji je Alisa Aliti Vlašić iz Škole trčanja Dubrovnik koja je kroz cilj prošla s vremenom 22:42, a treća je Irma Kristić iz Škole trčanja Sanus Motus s vremenom 23:09.

Inače, sportski spektakl Du Motion ušao je ove nedjelje u svoj drugi dan. Trkači iz čak 43 zemlje svijeta, ali i brojn naši sugrađani jedva su dočekali okušati se u već tradicionalnom Dubrovačkom polumaratonu. Za naše sugrađane posebno je ‘rezervirana’ utrka na pet kilometara koja se ove godine trči za Društvo multiple skleroze Dubrovačko-neretvanske županije.

‘Rijeka’ od više od 1200 trkača u sklopu Dubrovačkog polumaratona startala je sa Straduna i uputila se istrčati ukupno 21,1 kilometar. Nastavili su Ulicom sv. Dominika, prošli vrata od Ploča, istrčali na Pile, preko Puta od Republike nastavili su u Vukovarsku, obalom dalje preko Sustjepana, Čajkovića sve do Rožata gdje su se okrenuli te se istom rutom vratili na našu najljepšu ulicu. Pet minuta nakon njih na 5 k utrku uputili su se i naši sugrađani. Uživajte u našoj fotogaleriji s ovog sportskog spektakla!

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist