SportUrednički izbor

[FOTO] SPEKTAKL NA BAZENU Svečano otvoren rekordni Tomo Tournament!

tomo 2024

Svečano je otvoren vaterpolski turnir za mlade ‘Tomo Tournament’! Međunarodni turnir u svom 12. izdanju okuplja preko tisuću natjecatelja iz 13 zemalja te rekordnih 66 ekipa. U sedam dana turnira na bazenu u Gružu odigrat će se čak 226 utakmica!

Brojni natjecatelji i navijači ovog utorka ispunili su gruški bazen prilikom otvorenja kojeg su obilježili svjetlosni spektakl i plesni nastupi. Sve prisutne u ime Grada Dubrovnika pozdravila je zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić. Državni tajnik Josip Pavić, nekadašnji vaterpolski reprezentativac, proglasio je turnir otvorenim.

Mali vaterpolisti će se natjecati u dvije tradicionalne kategorije. U turniru do 12 godina snage će odmjeriti 26 momčadi, dok će se 40 momčadi natjecati u turniru do 14 godina.

Podsjetimo, turnir je započeo ovog ponedjeljka. Prvi dan turnira naši Jugaši u kategoriji od 12 godina igrali su protiv kluba PRO Recco i slavili 13:2, a u kategoriji od 14 godina igrali su protiv kluba Rapid Bucuresti i slavili 11:1. Svi susreti mogu se pratiti putem live streama i live scoringa na službenim stranicama turnira.

 

Foto Ivan Pozniak

 

 

Pročitajte još

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist