Sport

FOTO Sjajan nastup dubrovačkih streljaša

streljastvo5

U streljani streljačkog društva Dragovoljac ove je nedjelje održano županijsko prvenstvo u streljaštvu, disciplina 10 metara zračna puška.

Nastupilo je 24 strijelaca u svim uzrasnim kategorijama. Pucalo se u četiri grupe po 6 strijelaca, uz sudački nadzor Željana Škara, suca s međunarodnom licencom ISSF „A“ i predsjednika Streljačkog saveza Splitsko-dalmatinske županije.

-Rezultati su fantastični, ostvarili smo pet normi za nastup na prvenstvu Hrvatske. Kadetkinje Đina Radulj sa 162 kruga,Tea Čvrljak 163 krug i Iva Radić sa 175 krugova u kadetskoj konkurenciji. Norme su ostvarene i u juniorskoj konkurenciji Iva Radić 332 kruga i Đina Zdraulić 325 krugova, još su nastupile dvije juniorke Nives Čvrljak 285 kruga i Đina Radulj s 284 kruga. U kategoriji juniora nastupili su Krešimir Parmać 284 kruga i Vlaho Pušić 315 krugova. Žana Bonačić sa 270 kruga bila je najbolja od seniorki i Maro Mratović od seniora s 308 krugova. Uprava Dragovoljca i Županijskog saveza zadovoljna je ostvarenim rezultatima strijelaca i nadaju se da će osigurati sredstva za put u Osijek na juniorsko prvenstvo Hrvatske 02. travnja i kadetsko u Zagrebu 16. travnja 2016. – ističu iz Društva.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist