Sport

[FOTO] PRVENSTVO DALMACIJE Sjajni rezultati Atletskog kluba Dubrovnik!

ak dbk

Atletski klub Dubrovnik nastupio je na Prvenstvu Dalmacije za limače i limačice i ponovno ostvario izvrsne rezultate!

Dvostruka pobjednica Nora Begović s osobnim rezultatima na 60m – 9.45s i skoku u dalj zona 3.92cm u godištu 2015. osvojila je dvije zlatne medalje, tehnički i taktički sa odlično sprovedenim planom i programom kluba za atletsku sezonu 2024. obje discipline je privela do kraja u svoju korist.  Nastupila je u štafetnoj utrci 4x100m kao prvi trkač zauzevši 4.mjesto, sa svojom štafetnom ekipom.

Anđela Burić, 2013. godište, pobjednica je i osvajačica zlatne medalje na utrci 200m s osobnim rezultatom od 31.18s. Tehnički i taktički utrku je vodila od samoga početka i privela je do kraja bez greške te ostvarila izvrstan rezultat kao i izvrsnu utrku na 200m. Nastupila je i u vortexu zauzevši 4.mjesto., a na štafeti 4x100m trčala je kao drugi trkač i sa svojom štafetnom ekipom zauzela 4.mjesto.

Božo Čanić, 2013. godište, pobjednik je i osvajač zlatne medalje na 200m s rezultatom 30.36s, također utrku je tehnički i taktički priveo veoma dobro u svoju korist i ostvario izvrstan rezultat.

Viktor Jančić, 2013. godište, osvajač je dva druga mjesta, dvije srebrne medalje s izvrsnim nastupima na 200m sa rezultatom 30.53s, te u skoku u dalj zona 4.30cm. Vrijedi napomenuti da Viktor dolazi i trenira tri puta tjedno iz Herceg Novog.

Katarina Herceg, 2014. godište, osvajačica je drugog mjesta i srebrene medalje u disciplini bacanje vortex s rezultatom od 29.75cm.

Ostali atletičari koji su ostvarili zapažene rezultate su: Lea Carpuso, Inge Perić, Marta Herceg, Karla Skurić, Lucija Šoš, Nea Ničetić, Zara Vlašić, Vanda Brajević.

Atletski Klub Dubrovnik čestita svim atletičarima na ostvarenim rezultatima.

Foto AK Dubrovnik 

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist