Sport

[FOTO] Bili smo i ove nedjelje na Europskom kupu, Ivani Šutalo pauza nije ‘pomrsila planove’

judo ivana sutalo09

U sklopu Europskog kupa za seniore, jednog od natjecateljima najdražih turnira u kalendaru Europske judo unije, natječe se i nama drago lice – ‘povratnica’ Ivana Šutalo. Borbe ‘odrađuje’ ove nedjelje, nakon dvije godine pauze zbog problema i oporavka od operacije ramena.

Ivana je pobijedila Sarah Adlington iz Velike Britanije (3:17), u polufinalu se borila s Katarinom Lucijom Vuković (2:31) iščekujući pobjednicu u kategoriji 78+ između Helene Vuković i Čehinje Markete Paulusove. To je za Ivanu, unatoč dužoj pauzi, prošlo glatko, a za zlato se borila s Helenom Vuković. Ipak je dočekalo srebro zlatnog sjaja. Bravo Ivana! Josip Bulić iz Judo kluba Dubrovnik 1996. uzeo je broncu, kao i Luka Violić. Čestitamo svim sudionicima! 

– Super sam, u punom treningu! Zbog ozljede se nisam mogla trenirati niti natjecati tako da će mi ovo biti prvi turnir u dvije godine. Što se tiče samog turnira, ne mogu reći što očekujem jer je prošlo dosta vremena, ali dat ću sve od sebe u svom gradu! Jako se veselim nastupu i nadam se da je ovo moj novi početak – otprila je pred početak kupa raspoložena Šutalo, europska prvakinja do 23 godine 2016. godine.

Video prijenos borbi oba dana, kao i rezultate te ždrijeb možete pronaći na live.ijf.org ili na internet stranicama Europske judo unije.

Pročitajte još

Kadeti Juga osvojili broncu na Kupu Hrvatske

Dulist

OLIMPIJSKE IGRE Hrvatska vaterpolska reprezentacija savladala Crnu Goru

Dulist

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist